top of page

6 heta tips på het erotik i sovrummet och vuxenleksaker

Om du är i en sexuell relation, är det antagligen lite roligare att ge bort vuxenleksaker, än choklad och blommor. Ingen tvekan, vuxenleksaker det optimala för din älskling så att ni kan uppnå nya höjder i sovrummet.

Om du vill ha glödhett sex, så kommer här 6 tips för att få denna hetta att inträffa.

1. Köp en privat kärleksgåva och ge den till din partner när ni befinner er i sovrummet. Det kan vara en vuxenleksak, ett smaksatt glidmedel, eller doftljus, eller varför inte en flaska champagne som ni delar ihop i sängen.

2. Var förförisk. Bara för att ni båda vet var kvällen leder spelar betyder det inte att du bör gå direkt till sovrummet. Ge din partner komplimanger. Flört. Viska vad du vill göra i örat under middagen.

3. Så snart ni är tillsammans, vänta med sex några minuter och var istället genuint varm och kärleksfull mot din partner. Låt det hela börja med romantik.

4. Om ni brukar ha hårt sex, försöka att vara mjuk och söt istället. Visa din partner en annan sida av dig själv. Köp kukringar, vilka hjälper dig att vara erigerad längre.

5. Om du oftast är passiv i sängen, försök att istället vara den aktiva partern en gång. Ge din partner en massagebehandling eller köp handbojjor och visa hur mycket du bryr dig om henne.

Anus är fylld med nervvävnader och är därför mycket känsliga för stimulering. När du som tjej ger honom oralsex, kan du öka graden av njutning genom att försiktigt massera utsidan av anus. Känslan på honom kommer att bli oförglömlig om du kan kombinera detta med sugande åtgärder. Som man kan du köpa en lösvagina och bjuda din tjej på en erotisk show.

6. När älskog är över, låt din partner veta att du uppskattar den privata njutningen ni haft tillsammans.


SOPHIE'S
COOKING TIPS

#1 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

 

#2

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

 

#3

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me.

bottom of page